For a professional finish, start with uniQum
  • Gecertificeerde dealers
  • Uitgebreide producttests
  • Innovatie a.d.h.v. klantwensen
  • Duurzame productontwikkeling
  • Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding
Sfeerbeeld_industriele_lakverwerking_1740x760px_nieuw

Privacy

Op deze pagina staat de privacyverklaring van uniQum. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke
gegevens wordt omgegaan die worden verzameld door uniQum.

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door uniQum. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Het versturen van nieuwsbrieven
UniQum stuurt via e-mail nieuwsbrieven uit. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Uw gegevens, bedrijfsgegevens en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van uniQum. Daarnaast kan u persoonlijk of tekstueel gevraagd worden om u aan te melden.

02. Contact opnemen
Uw gegevens worden verzameld als u contact opneemt met uniQum via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een offerte of dienst aan te kunnen bieden, zoals uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en vraag.

03. Analytics
De website van VersGemerkt verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw websitebezoek of de pagina’s die u vaak bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om u in contact te brengen met de regiodealers van uniQum.

Meer weten of gegevens opvragen? Neem dan contact op met uniQum.