For a professional finish, start with uniQum
  • Gecertificeerde dealers
  • Uitgebreide producttests
  • Innovatie a.d.h.v. klantwensen
  • Duurzame productontwikkeling
  • Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding
Sfeerbeeld_industriele_lakverwerking_1740x760px_nieuw

Industriële lakverwerkers

De non-paint-producten van uniQum zijn veelgebruikte oplossingen in en rond de spuitcabines van industriële lakverwerkers. Waarom? Omdat onze non-paint-producten uw huidige werkvoorbereidigs- en spuitprocessen verbeteren, vereenvoudigen en efficiënter maken. En dat tegen een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Maak het u makkelijk
Mobiliteit, veelzijdigheid en veiligheid. Volgens uniQum zijn het drie belangrijke thema’s voor werkvoorbereider en spuiters binnen de industriële lakverwerking. Dat vraagt om professionele producten die uw werkzaamheden nét dat beetje makkelijker, veiliger en efficiënter maken. Dat vraagt om de non-paint-producten van uniQum.

Getest in de praktijk
Ontvetten, schuren en maskeren. Lakken of spuiten. En als finishing touch een beschermende coating die tegen een stootje kan. De veeleisende, veelzijdige en veelomvattende werkzaamheden als industriële lakverwerker vragen om dito producten. UniQum ontwikkelt haar producten in samenspraak met de eindgebruiker. Deze werkvoorbereiders en spuiters nemen vervolgens ook de proef op de som en testen de producten uitgebreid. Niet in een duur lab, maar gewoon in de cabine.

Waar bent u naar op zoek?
Bekijk hier het uitgebreide productenpakket voor industriële lakverwerkers of neem direct contact op met uw regiodealer voor vrijblijvend advies, demonstraties of trainingen.