For a professional finish, start with uniQum
  • Gecertificeerde dealers
  • Uitgebreide producttests
  • Innovatie a.d.h.v. klantwensen
  • Duurzame productontwikkeling
  • Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding
Sfeerbeeld_autoschadeherstel_algemeen_1740x760px_nieuw

Autoschadeherstel

Wie in de autoschadeherstelbranche actief is, ziet dit niet als werk. Zij zien het als roeping. Want wat is er nou mooier dan een auto er weer als nieuw uit te laten zien? UniQum ondersteunt de vaklui in de autoschadeherstel met een breed scala professionele non-paint-producten.

Kwaliteit voor iedereen
UniQum is continu op zoek naar nieuwe manieren om de processen van werkvoorbereiders en autoschadeherstellers te verbeteren, te vereenvoudigen en efficiënter te maken. De non-paint-producten van UniQum zijn door iedereen te gebruiken – en anders staan onze dealers voor u klaar met technische ondersteuning of praktische uitleg.

Ongekend eindresultaat
Van efficiënte schuurmaterialen tot makkelijk te gebruiken maskeerproducten. Van doordachte beschermingsmaterialen tot slimme lakvoorbereidingsproducten: met uniQum ben je er zeker van dat het eindresultaat ongekend is.

Waar is uw autoschadeherstelbedrijf naar op zoek?
Met welke non-paint-producten van uniQum wilt u uw autoschadeherstelbedrijf versterken? Vind hier de non-paint-producten voor autoschadeherstelbedrijven of neem direct contact op met uw regiodealer voor vrijblijvend advies, demonstraties of trainingen.